De bungalows van GardaVakantie!

De bungalows liggen aan de rand van, met uitzicht op, een 18 holes golfbaan. Op ongeveer 700 meter ligt het Gardameer, met een jachthaven en een naastgelegen mooi strand dat aansluit bij het dorpje Bogliaco. Daar kunt u de dagelijkse boodschappen doen en er zijn tevens enkele eenvoudige doch goede restaurants. Een paar keer per dag komt de rondvaartboot die diverse plaatsen rond het Gardameer aandoet..

 

U kunt vanaf ons terrein mooie wandelingen en fietstochten maken, of met de auto door de bergen naar ondermeer het Idro- en Ledromeer via het imposante stuwmeer. Naast het nabij gelegen Bogliaco noemen wij Gargnano en Toscolano-Maderno, waar veel meer winkels en grote supermarkten zijn en deze liggen op ca. 10 minuten rijden vanaf de bungalows.

 

Elke bungalow ligt op een perceel grond van ca. 900m2 en de wijze waarop de bungalows ten opzichte van elkaar (vrijstaand) zijn gebouwd, staat garant voor een zo optimaal mogelijke rust tijdens uw vakantie.

 

U hoeft niet veel bagage mee te nemen. Alle bungalows zijn volledig gemeubileerd en onder andere voorzien van satelliet televisie (met alle nederlandse zenders), koffiezetapparaat, centrale verwarming en voldoende parkeergelegenheid. Vanzelfsprekend dient u zelf te zorgen voor linnengoed (onderlaken, dekbedovertrek, kussensloop) voor de aanwezige dekbedden alsmede hand- en theedoeken. Op het terrein is tevens een gesloten WIFI verbinging aanwezig waar u gratis gebruik van kunt maken.

De bungalows zijn de afgelopen jaren ingrijpend verbouwd en 2 zijn er vergroot. Voor een uitgebreide omschrijving verwijzen wij u graag naar de detail informatie.

 

 

 

© NIELSREVERS.COM 2017   -  FOTO'S: FRANK VAN TOL