Via Golf 28 4 tot 6 persoons

Via een eigen oprit kunt u de auto onder de carport rijden, die naast de recent gerenoveerde bungalow ligt. Via een paar treden komt u op het ruim overdekte terras en daar bevindt zich ook de entree van de bungalow.

 

Binnengekomen valt direct de zeer ruime eetkeuken van ca. 18m2 op, met eettafel en 6 stoelen, een keukenblok met gaskookplaat, koelkast met aparte diepvriezer, vaatwasmachine, koffiezetapparaat en mini-oven.

 

Naast de keuken is de woonkamer met 4 fauteuils en een salontafel. Er is centrale verwarming, satelliet-tv en een DVD-speler alsmede stereo-installatie, zodat u zowel alle Nederlandse TV als muziekzenders kunt ontvangen.

 

Aan de achterzijde van de bungalow bevinden zich 2 ruime slaapkamers, beide met airconditioning, en een mooie badkamer met douchehoek en wasmachine. In de eetkamer staat een zit/slaapbank, waarmee nog 2 extra slaapplaatsen gecreëerd kunnen worden.

 

Voor de bungalow is het overdekte terras en daarnaast nog 3 terrassen, waarvan één tegenover de bungalow. Nabij één van de terrassen staat een jacuzzi/spabad voor 5/6 personen, waar u als huurder gebruik van kunt maken. U heeft een mooi vrij uitzicht naar de bergen en door de oppervlakte van ca. 900m² is er sprake van optimale rust en privacy.

 

 

 

 

 

 

© NIELSREVERS.COM 2017   -  FOTO'S: FRANK VAN TOL